joi, 24 aprilie 2014

Două haiku-uri publicate

Două haiku-uri ale mele au fost publicate în ultima ediţie a jurnalului Fropond, 37:1. Unul dintre ele a fost selectat pentru pagina cu exemple din revista tipărită:

night train
I split the uncut pages
in my book

http://www.hsa-haiku.org/frogpond/

Celălalt era:

dinner alone
the knife sharpener's
rusty wheels

Ambele haiku-uri există în limba română în culegerea mea de haiku publicată pe Calameo mai demult pentru un concurs de debut aici în ţară. Nu am câştigat concursul, deci nu au fost practic publicate. Atunci când le-am trimis la concurs nu mi-am dat seama că deja le trimisesem la Frogpond, poate am greşit puţin, dar situaţia legată de concurs a fost mai deosebită şi totul s-a petrecut foarte repede. Însă, fiindcă nu au fost publicate, nu am încălcat nicio regulă. Ele apar în Frogpond în varianta în limba engleză. Mai jos găsiţi linkul spre haiku-urile mele în română (nici nu am ştiut că dl Atanasiu le va publica pe Calameo, am crezut că vor rămâne ascunse până la sfârşitul concursului, d-lui le-a publicat înainte de anunţarea rezultatelor, că altfel le-aş fi scos din culegerea aceea cu haiku-urile mele, aşa era planul meu)

http://www.calameo.com/subscriptions/2713628

Am mai avut un haiku publicat în Frogpond în ediţia anterioară, însă atunci acela nu a fost selectat pentru a apărea şi pe net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu